can you drink alcohol while taking keflex

Dreamfilm.stream

Dreamfilm.stream


  1. Description

Full Description


Filmen kretsar kring Jacob Harlan — en framgångsrik affärsman och en exemplarisk familjefar, som efter att ha blivit en gisslan av fruktansvärda omständigheter, var tvungen att radikalt förändra deras syn på livet.
En dag, efter en underbar kväll spenderas i sällskap av nära och kära, Jakob körde hem. Det roliga med slarv, orsakade av berusning, vår hjälte kommer in i en fruktansvärd bilolycka som dödade en av sina passagerare. Och nu är vår hjälte skiner fängelse i nästan tre år, om han vädjar skyldig, eller sju år om han försökte att överklaga domen, men hans skuld kan bevisas.
Jacob väljer det första alternativet och är i fängelse. Från de första dagarna av sin vistelse i fångenskap flitig man är inte söt, bland riktiga brottslingar och bottenskikt i samhället, redo att skära varandras halsar. Vår hjälte befinner sig i en helt annan verklighet där en person kan överleva. För att undvika straff, Harlan intill en av fängelse gäng. Genomsyras av lagar och praxis som råder inom gruppen, Jacob sakta börjar förvandlas till våldsamma brottslingar, långsamt förlorar anslutningen till hans tidigare liv.

 

Leave a Reply